noraini's FotoPage

By: noraini mahmud

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 18-Aug-2008 21:33 Email | Share | | Bookmark
sepetang yang sepi

1st kene laa aku bergaya dulu...
yg bersepah ni meja aku laa
yg kemas ni meja jue
View all 4 photos...
Salam semua...

sudah terlalu lama kak nor tinggalkan fp ni... ptg ni macam free sket so update laa... aku duty sampai jam 8 malam. sementara tunggu masa balik sempat laa jenguk kat sini. baru je borak ngan member kat ym.. cakap2 pasal fp ni tu yg semangat sket nak update ni.. disebabkan aku tk de gambar menarik so aku snap laa 2 - 3 gambar opis yang lengang ni...



Wednesday, 21-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
kek

baru kuar dari oven ..
dah kuar dari bekasnya ..
siap letak kat papan kek lagi..
View all 6 photos...
salam semua... dah lama tak menampal gambar kat sini.. sibuk bangat kata org seberang... untuk kali ni aku tampal kan gambar kek marble yang aku buat rabu lepas masa balik pekan... dapat laa merasa sket opis mate semua... layannnn









Friday, 2-May-2008 06:32 Email | Share | | Bookmark
sudut kreatif..

 
 
View all 6 photos...














Wednesday, 30-Apr-2008 08:57 Email | Share | | Bookmark
Permandangan waktu senja - Jambatan Sultan Abu Bakar Pekan

 
 


Tuesday, 29-Apr-2008 02:18 Email | Share | | Bookmark
Buah hati ibu..

 
 
 
gambar yg telah diedit oleh juruedit hehehe...







[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net